Vociaru Di Ghjuvan Camellu - Canta U Populu Corsu - Eri Oghje Dumane (Vinyl, LP)


1975
Label: Ricordu - LM 02 Q • Format: 2x, Vinyl LP • Country: France • Genre: Folk, World, & Country •
Vociaru Di Ghjuvan Camellu - Canta U Populu Corsu - Eri Oghje Dumane (Vinyl, LP)

 · Duhen respektuar, Çesk Zadeja, Enver Shëngjergji, Agim Krajka, Agim Prodani, Akil Koci, Aleksandër, Lalo, Avni Mula, Aleksandër Peçi, Pjetër Gaci, Kujtim Laro, Limos Dizdari. Nga, Valbona Peraj-këngëtare Kënga, muzika, është një zhanër arti që sjell aromë ndryshe, mjedis ndryshe. Kënga dhe muzika është një art që përmbledh një proces kompleks, tekst, kompozim, muzikë.

 · A kemi ne shqiptarët imunitet nga koronavirusi? Kjo është një pyetje e cila gjithmonë e më shumë po kthehet në debatin kryesor të studiuesve ku në Itali media të ndryshme ngrenë pikëpyetje. Në Itali, ku shqiptarët përbëjnë grupin e dytë më të madh të të .

 · Janë zbuluar gjatë një kontrolli në një fshat të Tepelenës çanta të mbushura me Kanabis. Ndëkrohë që policia ka referuar materialet gjykatës së Shkallës Parë Gjirokastër, si dhe u bë shpallja në kërkim, për shtetasin , i datëlindjes , banues në Tepelenë.

Să fim statornici, de neclintit! Să ne supunem loial ordinii teocratice Să fim mereu loiali! „Fericiți sunt cei îndurători!” Să stăm treji, să rămânem neclintiți, să fim tari! ‘Ce fel de persoană trebuie să fiu’ Să perseverăm până la sfârșit! Luptăm pentru credință și.

 · Lajmi u dha nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik Stefano Patuanelli. Patuanelli sqaroi se vendimet e reja që po projektohen i vijnë në ndihmë të gjitha familjeve dhe bizneseve në vend. Përsa i përket injektimit në buxhet të shumave që duhet për të përballuar masat e reja ekonomike, Ministri e bëri të qartë që shuma do të.


Oneness With The Universe (Boostar Remix) - O.S.I.R.I.S. Feat. Kyra (4) - Deep In The Night / Onenes Tender Hands (Remix) - Chris de Burgh - Tender Hands (Remix) (CD) La Pepa - La Trinca - Trincameron (Cassette, Album)